Zoek op term

30e Van Horne Popfestival

vr. 13 apr. 2018 tot za. 14 apr. 2018 (afgelopen)

30e Van Horne Popfestival

Van Horne Pop, het festival van de Philips van Horne uit Weert, bestaat dertig jaar. En dat in het jaar dat de school haar 50 jarig jubileum en de stad Weert het Van Horne jaar viert.. Deze 30ste editie telt twee jubileumconcerten: op vrijdag 13 april de reguliere bandwedstrijd met een groot aantal schoolgropen en op zaterdag 14 april het 'Van Horne Pop, The Reunion Concert' met twaalf bands die de afgelopen dertig jaar Van Horne Pop hebben gewonnen of hoog zijn geëindigd. 

Aanvang VHP-bandwedstrijd vrijdag: 20.00 uur

Aanvang VHP Reunion Concert op zaterdag 19.15 uur

Kaartjes € 6,-- kunnen online besteld worden via www.debosuil.nl

Vrijdag: Het gevarieerde programma op vrijdag telt ca. elf optredens van schoolbands en bevat dee editie meer variatie dan andere jaren. Er zullen naast bands ook duo's en singer-songwriters meedoen. Een van de prijzen is een optreden in het voorprogramma van de show van de "The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band'. De bands worden door een seskundige jury beoordeeld op muzikaliteit en performance.

 

Zaterdag: Tijdens het Reunion treden maar liefst twaalf bands op. De deelnemende bands zijn: Raised by Wolves, Vodka William, Defeated Decade, The Droeftoeters, So Let Us!, Deadline, The Oaken Towels, No Avail, SAT2D , Route66, Guarantee het The Philips van Horne Star Band (met o.a. Franck van der Heijden, Rogier van Wegberg, Patrick Eijdens, Roos Visser, Linda Smeets, Michiel van Horen, Roos Visser, Thijs Verheul, Ferry van der Woude, Wendy Overklift en Lennard Gillisen). De pauzemuziek wordt verzorgd door de DJ's Rob Poels en Hein Verstappen. De presentatie is in handen van Hanneke van Eijk, Margaret Haarmans en Jan Leenders.

Na het rëunieconcert is er tussen 02.00 en 03.00 uur een Van Horne Pop-afterparty.

VerbergenInformatie
vrij 20.00 uur za 19.15 uur
VerbergenBosuil
Bosuil
Vrakkerveld 2 C
6002 AZ Weert
Nederland