Zoek op term

Inloop informatieavond UWassistent Weert e.o.

do. 12 sep. 2019 (afgelopen)

Inloop informatieavond UWassistent Weert e.o.

Doe mee !

Per 1 juli 2019 is de organisatie UWassistent Limburg vanuit Weert voor de regio gestart met het bieden van ondersteuningsmogelijkheden voor senioren en gezinnen die een hulpbehoefte hebben bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuiswonen.

Het gaat dan om praktische ondersteuning als huishoudelijke hulp, begeleiding, mantelzorgondersteuning, zorg, slaapdiensten, tuin- en klushulp, gezelschap en respijtzorg. Onze missie is het bieden van ondersteuning in en rondom het huis in de breedste zin des woords aan de ouder wordende mens en andere hulpbehoevende mensen die thuiswonen, waarbij we streven naar het ervaren naar de hoogst mogelijke kwaliteit van leven.

Vanwege de grote vraag zijn we continue op zoek naar mensen die iets voor een ander willen betekeken. Met en zonder ervaring in de zorg. Mensen met zorgervaring worden bijzonder gevraagd om te reageren. Iedereen die ervaring heeft met bijvoorbeed huishoudelijke ondersteuning en graag mensen helpt met het op orde brengen en houden van het huishouden of gezelschap en begeleiding wil bieden aan de medemens kan natuurlijk ook reageren.

Naast huishoudelijke ondersteuning stemt je samen af hoe iemand het beste geholpen kan worden. Deze ondersteuning bieden en letten op het welzijn van anderen maakt je rol compleet. Hierbij vervul je dus ook een belangrijke maatschappelijke rol. We merken dat erveel behoefte is om concreet andere mensen te ondersteunen en van betekenis te zijn voor anderen. Dit geeft voldoening. Wil je via de regeling dienstverlening aan huis een betaalde ondersteuner worden voor een uurtje of meerdere uren per week om ook je eigen dromen waar te maken? Loop dan even binnen voor meer infomatie.  Je kunt ook op de website www.uwassistent.nl vrijblijvend inschrijven  en wij nemen dan contact met je op.

Voor iemand anders iets betekenen en nieuwe contacten opdoen ? Kom donderdagavond naar de inloopavond.  

VerbergenInformatie
VerbergenUWassistent Limburg
C-Kwartier eerste verdieping
UWassistent Limburg
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Nederland
06 22 81 84 78