Zoek op term

Hooikoorts? Acupunctuur Helpt! Lezing

vr. 24 jan. 2020 (afgelopen)

Hooikoorts? Acupunctuur Helpt! Lezing

Hooikoorts

Wist u dat Acupunctuur goed helpt tegen hooikoorts? Acupunctuur verhelpt niezen, snotteren, hoesten, benauwdheid, jeuk in ogen-oren-keel, vermoeidheid.

In februari / maart is het beste tijdstip voor u om te starten met Acupunctuur zodat u in het voorjaar geen last heeft van die vervelende hooikoorts klachten. Bij Acupunctuur wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en geeft een blijvend resultaat. Wacht niet tot het ogenblik dat u vervelende klachten heeft, voorkom ze! U wilt toch ook over een tijdje genieten van een heerlijk voorjaar?Volgens de visie van Acupunctuur zijn het slijm en de ontstekingen spasmen gevolgen van een dieperliggende oorzaak. Beide, zowel de gevolgen en de oorzaak, dienen behandeld te worden. De oorzaak ligt met name bij nier-, long-, lever- en milt energieverstoringen. Bij Acupunctuur wordt gekeken hoe de gehele mens functioneert. Niet naar één onderdeel (bijv alleen de longen of slijmvliezen), maar naar het totale samenwerking van alle lichaamsonderdelen inclusief het welbevinden van de persoon.

Vrijdag 24 januari 2020 van 19:30uur - 20:45uur is het thema Hooikoorts tijdens de informatie avond bij Acupuntuur Stramproy ZIGRON. Gratis toegang, minimaal 24 uur van te voren aanmelding is vereist per email info@zigron.nl of tel.0495-564652.

 

De World Health Organization (WHO), een agentschap van de Verenigde Naties zegt over acupunctuur en hooikoorts/astma het volgende: “Acupunctuur wordt vaak gebruikt voor de behandeling van luchtwegaandoeningen. In studies met controlegroepen is aangetoond dat acupunctuur bij allergische rhinitis (ontsteking van de slijmvliezen van neus en keel) effectiever is dan antihistamine medicijnen. Het gebrek aan bijwerkingen van acupunctuur is een duidelijk voordeel bij de behandeling van deze aandoening. De meerderheid van de rapporten laat zien dat acupunctuur effectief is. De succesratio’s in de literatuur zijn 60-70%. In de behandeling van acute astma-aanvallen heeft acupunctuur een beperkte rol, maar het kan wel heel goed dienen als preventieve maatregel over een langere termijn. Onderzoeken met controlegroepen hebben aangetoond dat acupunctuur een significante verbetering teweegbrengt.”

VerbergenInformatie
19.30 -20.45 uur
Gratis, wel vooraf aanmelding vereist
VerbergenAcupunctuur Stramproy ZIGRON
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Acupunctuur Stramproy ZIGRON
Vloedmolenweg 21A
6039RX Stramproy
Nederland
0495-564652