Zoek op term

Stampottenmiddag

do. 14 nov. 2019 (afgelopen)

Stampottenmiddag

Vandaag is het alweer de 2e donderdag van de maand en dat betekent: Eten wat de pot schaft!
Dit keer schaft de pot allereerst een lekker soepje, en vervolgens een heerlijke zuurkoolschotel of hutspot met worst, vers uit onze eigen keuken met de lekkerste producten en aandacht bereid! Zoals gewoonlijk sluiten we weer af met een lekker kopje koffie. Iedereen is van harte welkom in ons restaurant dus kom ook en ervaar hoe gezellig het is om samen te genieten van lekkere vers bereide gerechten!

Aanmelden kan tot en met 13 november via telefoon 0495-769076 (optie 2)
Eet smakelijk!!

Wij van Kr8tig zijn een leer/werk bedrijf die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen willen bieden. We proberen voor deze mensen een brug te slaan naar werk om ze uiteindelijk door middel van begeleiding krachtiger terug te laten keren in de maatschappij. 
We bieden deelnemers uit verschillende maatschappelijke achtergronden met ieder zijn eigen beperkingen maar vooral mogelijkheden, een gericht maatwerktraject en eventueel een MBO 1 of MBO 2 beroepsopleiding met officieel diploma, uiteindelijk begeleiden we onze deelnemers naar een baan. 
Naast de opbouw van zelfrespect vergroten we ook het toekomstperspectief en laten we de deelnemer weer meetellen in de maatschappij, ook halen we de passie weer naar boven zodat men de competenties gericht kan vergroten. Met het entreegeld van de eetmiddagen kunnen wij uiteraard boodschappen doen zodat we altijd verse producten in huis hebben, maar ook investeren we in nieuwe apparatuur voor in onze keuken. Wilt u meer info over Kr8tig? Check onze site en facebookpagina, en uiteraard bent u van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen, want we bieden nog veel meer dan alleen een restaurant en een bakkerij! Iedereen is welkom, maak kennis met onze deelnemers en kijken wat ze voor u kunnen betekenen.  

 

VerbergenInformatie
VerbergenKr8tig
Restaurant Eten wat de pot Schaft
Kr8tig
Parallelweg 168
6001 HM Weert
Nederland
0495-769076