Zoek op term

Signeersessie Charles den Tex Bruna Weert

za. 12 okt. 2019 (afgelopen)

Signeersessie Charles den Tex Bruna Weert

Charles den Tex (Australië, 1952) is een van de meest succesvolle spanningsauteurs van Nederland. Op zaterdag 12 oktober zal hij bij ons in de Bruna aanwezig zijn om zijn nieuwste boek 'Verloren Vrouw' te promoten. Bijna al zijn thrillers werden genomineerd voor de Gouden Strop en drie keer won hij die prijs. In 2010 voltooide hij met Wachtwoord de trilogie over Michael Bellicher, een man die het in het gedigitaliseerde tijdperk in zijn eentje moet opnemen tegen hogere machten. Met de twee eerste delen De macht van meneer Miller (2006) en CEL (2008) won Den Tex een Gouden Strop.

Over 'Verloren Vrouw':
De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies en aanknopingspunten om haar verleden te achterhalen lijken er niet te zijn. Als ze zelf op zoek gaat, blijkt dat ze wordt gezocht. Wie is ze? Is ze iemand die ze liever niet wil zijn?
Van willoze prooi verandert Djenna in een meedogenloze jager, bijgestaan door Luc. Zij weet niet wie ze is, hij moet zijn ware identiteit geheimhouden. Zij is hypermodern, hij is ouderwets. Zij is onderdeel van een geavanceerd systeem, hij houdt zichzelf volledig offline. Samen moeten ze haar opdrachtgever vinden en verslaan zodat zij weer zichzelf kan worden. Steeds weer blijkt: er zijn geen good guys meer, alleen nog maar bad guys. En Djenna…
Razend actueel, vol actie en weergaloos spannend: Verloren vrouw is Charles den Tex op zijn best.

VerbergenInformatie
14.00-15.30 uur
VerbergenBruna Weert
Bruna Weert
Markt 11-13
6001 EJ Weert
Nederland
0495-534211