Zoek op term

Single Night in De Brouwschuur

vr. 31 aug. 2018 (afgelopen)

Single Night in De Brouwschuur

 

Op vrijdag 31 augustus organiseert De Brouwschuur voor de tweede keer de Single Night; een gezellige, ongedwongen avond voor alleenstaande dertigers en veertigers. Deze keer is het nóg laagdrempeliger om mee te doen en te zien met wie je eventueel een leuke klik hebt. Lees hieronder hoe het werkt.

1.
Je komt tussen 19 en 20 uur bij het proeflokaal aan de Parallelweg 143 binnen. Vooraf aanmelden hoeft niet.

2.
Je hebt bij je: een pen. Deze heb je nodig om te schrijven, en doe je in je “konte-tes” of ergens anders waar hij zichtbaar is. Een subtiele hint die ervoor zorgt dat je als single wordt herkend. 

3.
Je vraagt een kaartje aan de barvrouw in het geel. Hierop staan 2 vragen zoals: “wat is je beroep?” en bijvoorbeeld: “vertel iets over je huisdier”. Het hoeft heus niet allemaal even serieus ingevuld te worden (!) Mag wel natuurlijk.

4.
Vervolgens lever je het kaartje in. 

5.
Zelf grabbel je een kaartje uit de ton. Welke persoon zou erachter zitten? Je gaat op zoek naar dat signalement.

6.
Heb je “de ware (-; ” gevonden, overleg dan even welk plaatje jullie willen aanvragen en jullie plaatje zal door het proeflokaal klinken. C’est tout! Belangrijkste is dat je een leuke avond hebt en dat je eens met anderen praat buiten je eigen kennissenkring. En verder: wie weet…

Ps. Ook niet-singles zijn zoals altijd welkom in het proeflokaal. Maar neem dan geen pen mee!

VerbergenInformatie
Gratis
VerbergenDe Brouwschuur
De Brouwschuur
De Brouwschuur
Parallelweg 143
6001HM Weert
Nederland
0619469404