Zoek op term

Walk & Talk Bibliocenter: Sollicitatietips & -tricks

ma. 18 jul. 2022 (afgelopen)

Walk & Talk Bibliocenter: Sollicitatietips & -tricks

Daar is ie dan! Dé perfecte vacature komt op je pad. En nu? Welke stappen neem je en hoe zet je jezelf op de kaart? Tijdens de gratis Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden op 18 juli van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert geeft loopbaancoach Marieke Saes-van den Bekrom dé tips om deze sollicitatie aan te pakken! Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda

Je leert wat je het beste kunt doen om je kans op een uitnodiging voor een gesprek te vergroten. Hoe pak je dat dan aan? Marieke geeft je tips en tricks over hoe je je het beste op zo'n gesprek kunt voorbereiden. Super natuurlijk, als je daarna wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Marieke Saes-van den Bekerom is loopbaancoach bij Bloomm Coaching. 

Wat is een Walk & Talk?

Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

VerbergenInformatie
Gratis
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland