Zoek op term

Feestelijke opening Zintuigenpark Weert

wo. 14 mrt. 2018 (afgelopen)

Feestelijke opening Zintuigenpark Weert

Op woensdag 14 maart wordt het Zintuigenpark Weert officieel geopend door niemand minder dan tv-persoonlijkheid Lucille Werner. Zij doet dat samen met Ger Koopmans, gedeputeerde van de provincie Limburg, en Geert Gabriëls, wethouder van Weert. De opening is om 14.00 uur bij de kinderboerderij in het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man (parkeren aan Geurtsvenweg 1 Weert). 

In het Zintuigenpark Weert staan de zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen centraal. Op iedere natuurbeleefplek wordt één zintuig geactiveerd en op de plek ‘Feest’ komen alle zintuigen samen. Het park nodigt jong en oud, mensen met en zonder een beperking, uit om gratis nieuwe ervaringen op te doen in een bosrijke omgeving. Het Zintuigenpark Weert ligt in het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man Weert, dat onderdeel is van het Grenspark Kempen~Broek.

Het Zintuigenpark is een bijzonder en uniek project waar buitenspelen, toegankelijkheid en burgerinitiatief samenkomen. Een park in deze vorm bestaat nog niet in Nederland. 

 


VerbergenInformatie
VerbergenStichting Zintuigenpark Weert
Kinderboerderij De IJzeren Man Weert
Stichting Zintuigenpark Weert
Geurtsvenweg 1
6006 SN Weert
Nederland
0621375080