Zoek op term

STEENGOED met LEGO™ - Ruimte

do. 13 aug. 2020 (afgelopen)

Workshop STEENGOED met LEGO™ - Ruimte

13 augustus 2020, 10:30 | Weert, Wilhelminasingel 250 | Kosten: € 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart

Wekelijks in de zomervakantie
In de zomervakantie kun je 6 weken lang op donderdagochtend aan de slag met LEGO™. Tijdens de workshops Steengoed kruip je in de huid van een echte ingenieur en bouw je elke donderdagochtend een ander LEGO™ project geïnspireerd door een technisch thema! 

Lanceer je fantasie naar ongekende hoogte met de verkenning van ruimtevaarttechniek! Ontdek de geheimen die komen kijken bij het werken in de ruimte. Creëer een module van een ruimtestation en koppel deze aan andere modules.

Deze zomerworkshop is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en wordt verzorgd door Mad Science. Waar wacht je nog op? Bouw mee!

Voor de ouders
In verband met de Coronamaatregelen is het niet toegestaan dat ouders aanwezig zijn bij de LEGO™ workshop. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de bibliotheek voorzieningen: rustig een krantje lezen onder het genot van een kopje koffie. (Deze voorzieningen gaan vanaf 1 juli open).

Aanmelden: www.bibliocenter.nl/lego

VerbergenInformatie
van 10.30 tot 11.30 uur
€ 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart.
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland
088-2432000