Zoek op term

Petra Cox - Zilverkleiworkshops

Petra Cox - Zilverkleiworkshops

Zilverklei is kneedbaar zilver en in de workshop het basismateriaal voor echte zilveren sieraden. Zilverklei heeft de eigenschappen van klei maar bestaat in werkelijkheid uit puur fijnzilver, een organisch bindmiddel en water. Voor het verhitten is het een prettig en gemakkelijk bewerkbaar kleiproduct en na het verhitten 99,9% zilver. Tijdens een workshop zilverklei kan iedereen (van jong tot oud) met zilverklei een zilveren sieraad ontwerpen en maken. Denk niet dat u hier niet handig of creatief genoeg voor bent, want er zijn voldoende voorbeelden en hulpmiddelen aanwezig. Hierdoor zal ook u op het eind van de workshop versteld staan van uwzelf en uw creatie.

De actuele kosten voor een workshop kunt u vinden op de website. Inbegrepen is: 10 gr. Art Clay Silver, het gebruik van alle gereedschappen, koffie/thee/frisdrank en wat lekkers. Als u gebruik wilt maken van extra materialen zoals extra spuitpasta, fournituren, steentjes en accessoires, kan dat tegen een kleine meerprijs. De locatie is afhankelijk van groepsgrootte in Weert of Nederweert.

Tijdens een workshop van 4-5 uur maakt u met 10 gr. zilverklei uw eigen sieraad. Aantal deelnemers is min. 4 personen. Datum in overleg, hiervoor kunt u het beste contact opnemen via mail of telefoon.