Zoek op term

Gotcha! Cinema

Gotcha! Cinema

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaanscombinatie: restaurant, café en bioscoop ineen. Gotcha! Cinema biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons eerst heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich ontspannen onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen in het café onder het genot van een lekker drankje zoals een goede wijn of ambachtelijk biertje.

Gotcha! in Weert staat bekend om de populaire films in de bioscoop, de goede kwaliteit van het restaurant en de gezellige en ongedwongen sfeer in het café. Iedereen is welkom bij Gotcha! Cinema, jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een diner in het restaurant en of drankje en bittergarnituur in het café. De arrangementen zijn er al vanaf € 12,50 per persoon. Wij verzorgen de kaartjes van de bioscoop voor u zodat u niet in de rij hoeft te wachten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Gotcha! in het restaurant, café en de bioscoop kunt u contact met ons opnemen.