Zoek op term

Historisch Toeristisch Bemiddelings­bureau Maria Bonten

Historisch Toeristisch Bemiddelings­bureau Maria Bonten

Maria Bonten maakt u wegwijs op de mooiste plekken van Limburg met stijlvolle arrangementen, dagtochten en presentaties bij u op locatie. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven. Maria biedt met haar expertise, kennis en ervaring vele mogelijkheden op cultuur historisch gebied. U kunt terecht in Weert maar ook op andere unieke locaties zoals Château st. Gerlach, Château Neercanne en Kasteel Daelenbroeck.

Er zijn samengestelde programma’s maar er zijn ook mogelijkheden om arrangementen op maat te maken. Een geliefde dagtocht  is het programma; “Geuren en Bloemen” in Weert de Groenste regio van de Wereld. U maakt dan kennis maakt met de ontwikkeling van de geur door de eeuwen heen, waarna u met Maria een groene natuurtocht in de groenste regio van de wereld maakt!

Ook “Abdijen en haar Bieren” is een uniek programma in Weert. U maakt dan in de abdij van de zusters Birgittinessen kennis maakt met de geschiedenis van de Benedictijnen, Trappisten, Norbertijnen én de bieren die aan hun orde verbonden zijn. Het programma wordt afgesloten met een Bourgondische proeverij op een locatie in Weert.

Liever Kiekjes uit de Oude doos? In deze unieke dagtocht maakt u kennis met “waargebeurde, ludieke smokkelverhalen” die verbonden zijn aan de deelgemeente Stramproy. Na de lunch maakt u met Maria Bonten een bijzondere natuurtocht rondom Weert en Stramproy. Uiteraard worden de voormalige smokkelpaadjes niet vergeten !

Bij presentaties op locatie kunt u veelzijdige, boeiende presentatie boeken zoals bijvoorbeeld Verhalen rondom het licht, Europa en haar juwelen, Russische tsarina’s en Dames met Klasse.  

Bent u op zoek naar een stijlvol en uniek arrangement, dagtocht of presentatie? Maria Bonten organiseert graag geheel verzorgde programma’s op de Mooiste Plekjes van Limburg!

Kijk op www.mariabonten.nl voor de mogelijkheden of neem contact op via mbonten@planet.nl of via het telefoonnummer: 0495 – 56 33 54.

VerbergenLocatie- en contactgegevens
Historisch Toeristisch Bemiddelings­bureau Maria Bonten
Klingestraat 5A
6039 EX Stramproy
+31 495 56 33 54