Zoek op term

Armand

So. 21 Jun. 2015 (ended)

Armand

'Ben ik te min?' betekende in de zomer van 1967 voor Herman Van Loenhout, alias de Nederlandse Bob Dylan, alias Armand, de grote doorbraak. Voor een hele generatie groeide het lied uit tot dé protestsong tegen de burgerlijke maatschappij. Armand werd een cultfiguur. Carrièreplanning was evenwel niet besteed aan deze steeds in hogere sferen verkerende chaoot; hij belandde dan ook meermaals in de goot. De muziek hielp hem telkens weer overeind. Hij schreef honderden nummers en bracht een twintigtal elpees en cd's uit. 
Tot op vandaag is Armand zijn hippie-idealen trouw gebleven, inclusief hasjpijpje en lange, vuurrode haren. Hij treedt nog steeds op en kan rekenen op een trouwe horde fans. Voor sommigen is hij een levende legende, voor anderen een museumstuk en fossiel, maar hoe dan ook een fenomeen.
 

VerbergenInformation
zaal open 15.00 uur, aanvang 16.00 uur
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269