Zoek op term

The Boom Band

So. 29 Nov. 2015 (ended)

The Boom Band

The Boom Band 
The Boom Band (UK) is een collectief van Britse muzikanten die tot de top van de hedendaagse Blues scene behoren. De unieke bezetting van de band telt maar liefst 4 gitaristen - Jon Amor (The Hoax), Marcus Bonfanti (Ten Years After ), Matt Taylor (The Motives/Snowy White Blues Project) en Mark Butcher (Wereldberoemd cricketer). Zet hier toetsenist Paddy Milner (Jack Bruce) bij en je kunt gerust spreken van een supergroep.

The Boom Band heeft inmiddels het podium gedeeld met Van Morrison als zijn begeleidingsband. Vorig jaar maakte de band haar debuut in Nederland op het Ribs & Blues festival. Deze jongens laten Southern Rock, Blues, Country, Funk en zelfs Retro-Pop samensmelten tot een uniek geheel. Vergelijkingen met Little Feat en The Allman Brothers zijn al gemaakt. Naast waanzinnige instrumentalisten zijn de leden van The Boom Band tegelijkertijd uitmuntende zangers. De geweldige meerstemmige songs doen hier en daar denken aan The Beatles.

Joost de Lange RBE
De band Joost de Lange Rock/Blues Experience draait zoals als de naam al doet vermoeden om de gitarist Joost de Lange. 
Als Blues/Rock Power Trio hebben ze genoeg ervaring om een stevige show neer te zetten met een indrukwekkende mix van vooral veel eigen werk en ook met nummers van Jimi Hendrix, Stevie Ray, Vaughan en Gary Moore.
 

VerbergenInformation
zaal open 15:00 uur, aanvang 16:00 uur
vvk € 15,00 / deur € 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269