Zoek op term

The Boss Brothers

So. 7 Dez. 2014 (ended)

The Boss Brothers

The Boss Brothers is hard op weg dé Bruce Springsteen Tribute van Nederland te worden. Deze ervaren band, met een bezetting die exact te vergelijken is met de E Street Band uit de gouden Springsteenperiode van de jaren zeventig en tachtig, zorgt er voor dat alle hits en live-klassiekers gespeeld worden, die er voor gezorgd hebben dat de optredens van Bruce Springsteen inmiddels legendarisch geworden zijn. Krakers als Dancing in the Dark, The River en Born to Run worden met vuur en overtuiging gebracht. Het samenspel met het publiek, een kenmerk van Springsteen, speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens de optredens. The Boss Brothers zijn klaar om de Springsteen belevenis te doen herleven!

VerbergenInformation
zaal open 18.00, aanvang 18.30
gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269