Zoek op term

The Delta Saints + 21Boeket Blues Band

Sa. 7 Nov. 2015 (ended)

The Delta Saints + 21Boeket Blues Band

The Delta Saints
The Delta Saints is een jonge band uit Nashville die een energieke mix van Southern rock, (swamp)blues en funk speelt. Een soort hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes.

Sinds de eerste EP gaat het ze voor de wind en met de release van het eerste volledige album 'Death Letter Jubilee' zet The Delta Saints de opmars verder voort. Momenteel speelt de band ongeveer 150 shows per jaar.

Ben Ringel (zang / dobro), Dylan Fitch (gitaar), David Supica (bas), en Ben Azzi (drums) slagen er op indrukwekkende wijze in om verschillende stijlen samen te laten vloeien. De vaak rauwe melodieën vergezellen teksten over verschillende thema's op het gebied van moeilijke liefdes. Voorzichtige vergelijkingen met Led Zeppelin zijn al gemaakt en dit bewijst dat men nog grote dingen verwacht van The Delta Saints.

21Boeket Blues Band
De naam 21Boeket Blues Band verwijst naar de locatie van de eerste repetitieruimte van de band: Boeket 21 in Nederweert. De band werd opgericht in 2003 en sindsdien maakten tal van bekende en minder bekende muzikanten deel uit van deze band. The 21Boeket Blues Band staat voor onversneden blues, instinctieve improvisatie, eerlijke emotie, swing en herkenning. 
 

VerbergenInformation
zaal open 20:00 uur, aanvang 21:00 uur
vvk € 15,00 / deur € 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269