Zoek op term

Dorp Op de Planken Junior

So. 18 Okt. 2015 (ended)

Dorp op de Planken Junior

Fanfare St. Jan uit Tungelroy organiseert op 17 en 18 oktober aanstaande een speciaal concert. Dit concert staat volledig in het teken van de jeugd en wordt Dorp-Op-De-Planken-Junior genoemd. Het biedt een podium voor de jeugd waarbij muziek maken voorop staat, in welke vorm dan ook. Zo zal de gehele basisschool van Tungelroy aan dit bijzondere evenement deelnemen, van groep 1 tot en met groep 8. Daarnaast bestaat er een samenwerkingsverband tussen de jeugdfanfare van Tungelroy, Ell en Stramproy. Dit jeugdorkest, kortweg Tung-Ell-Rooj genoemd zal diverse nummers tijdens DOP-junior ten gehore brengen. Ook de leden van de percussiegroep van Fanfare St. Jan, Fanfare St. Jan zelf en enkele jeugdige solisten waaronder The Big Seven zullen "swingen" tijdens de uitvoeringen. U hoort tijdens de uitvoeringen The Mickey Mouse March, The Flinstones, K3 Hitmix, Holiday for Tuba's, The Joker, Rolling in the Deep, The Pink Panter, Happy, A day at the circus, Dance party en nog veel meer.

VerbergenInformation
VerbergenDorp Op de Planken Junior
Gebouw Handboogvereniging de Ontspanning
Dorp Op de Planken Junior
Kemperveldweg 31
6005 RC Tungelroy
Niederlande