Zoek op term

Earth, Wind & Fire Experience

So. 10 Mai. 2015 (ended)

Earth, Wind & Fire Experience

Ze verkochten wereldwijd miljoenen platen en hadden hits met songs als 'Boogie Wonderland' en 'September'. Op 10 mei komt het legendarische Earth, Wind and Fire weer tot leven in De Bosuil! Let op: dit is het enige optreden in Nederland en België!

Al McKay werkte samen met Maurice White aan het herkenbare geluid van Earth, Wind & Fire, wat de groep het sterrendom bracht. Al McKay was niet alleen de muzikale regisseur van deze legendarische soulformatie, maar ook de co-composer van veel hits van andere bands. In de jaren 80 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Maurice White en Al McKay. Al McKay begon een nieuwe band met zeven van de dertien originele leden van de legendarische band: Michael Harris, Andrew Woolfolk, Freddy White, Johnny Graham, Larry Dunn en Verdine White om de Earth, Wind & Fire belevenis voort te zetten, onder de toepasselijke naam Earth, Wind & Fire Experience met nieuwe zangers. Nu Maurice White wegens gezondheidsredenen niet meer optreedt is McKay vastbesloten het muzikale nalatenschap van Earth, Wind & Fire te continueren, wat Earth, Wind & Fire Experience naar ongeveer alle grote jazzfestivals over de hele wereld bracht!

In 2011 beleefde Earth, Wind & Fire haar 40-jarige jubileum en dat werd groots gevierd. Een nieuwe verzamelbox verscheen en ook daaruit zal tijdens dit concert materiaal worden gespeeld. Na hun geweldige shows in 2014, o.a. in een uitverkocht Paradiso zijn Al McKay’s allstars terug om opnieuw grandioze concerten neer te zetten, waarbij de dansvloer niet kan worden overgeslagen.

VerbergenInformation
zaal open 15.00 uur, aanvang 17.00 uur
vvk € 38,00 / deur € 41,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269