Zoek op term

The Fortunate Sons + André van den Boogaard

Sa. 13 Dez. 2014 (ended)

The Fortunate Sons + André van den Boogaard

Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en vele optredens waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren '60 en '70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende "Tribute to C.C.R." hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

André van den Boogaard:
De Brabantse singer-songwriter André van den Boogaart is niet van de zoetsappigheid. Hij zingt over drank, depressie en het gebrek aan geld. In het hoesje van zijn plaat Rauwe Rand vertelt hij openhartig dat de plaat opgenomen werd ten tijden van grote financiële crisis en hij in feite geen geld had om het album te maken. Het leven gaat niet over rozen. Wel over melancholie, bier, kroegtijgerij, de duivel en spijt

VerbergenInformation
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 13,00 / deur € 16,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269