Zoek op term

Gezellige avond eten en bowlen voor goede doel GaanvoorGoud

Do. 23 Apr. 2015 (ended)

Gezellige avond eten en bowlen voor goede doel GaanvoorGoud

Stichting GaanvoorGoud organiseert samen met Pins & Pints bowling een avond voor het goede doel. Zin om in een ontspannen maar sportieve setting te bowlen, uiteraard met een leuk competitie element onderling? Je kunt je individueel of met een (bedrijven)team (max 6 personen) inschrijven en meedoen om de fel begeerde titel “Gouden Bowler 2015″. De bowling attributen, heerlijke en uitgebreide tapas en drankjes worden verzorgd. Ontvangst is om 18.30 uur. Een gedeelte van de opbrengt van de avond gaat naar de stichting en komt dus ten goede van de sporttalenten in onze regio. Naast het ondersteunen van het goede doel en eventueel wat netwerken, is het vooral leuk! Dus en een leuke avond en een goed doel sponsoren!! Inschrijven kan via info@gaanvoorgoud.nl…Let’s go bowling!

VerbergenInformation
18.30-23.00 uur
€ 39,50
VerbergenStichting GaanvoorGoud - Pins & Pints
Bowling Pins & Pints
Stichting GaanvoorGoud - Pins & Pints
Randweg West 4b
6031 RS Nederweert
Niederlande
06-29028210