Zoek op term

Kerstactie Lions Clubs Weert voor Voedselbank Weert bij AH

Sa. 20 Dez. 2014 (ended)

Kerstactie Lions Clubs Weert voor Voedselbank Weert bij AH

Het kerstfeest is bij uitstek ook een feest van geven. Daarom organiseren de beide Lions Clubs Weert i.s.m. de voedselbankmede- werkers wederom een inzamelingsactie bij beide Albert Heijn filialen om het Kerstfeest ook voor hen,die op de voedselbank zijn aangewezen, enige glans te geven. Wij vragen het winkelend publiek daarom bij hun boodschappen voor Kerstmis iets extra’s, iets feestelijks te kopen, zodat het voedselpakket daarmee kan worden aangevuld. Vrijwel altijd zijn de mensen, die noodgedwongen gebruik moeten maken van de voedselbank buiten hun schuld afhankelijk daarvan (denk aan toegenomen lasten,krimpende uitkeringen,werkeloosheid enz.) Zeker kinderen zullen erg blij zijn met iets feestelijks en zijn er ook zeer gevoelig voor. Het aantal gebruikers van de voedselbank in Weert neemt nog steeds toe.; momenteel ruim over de 500! De actie vindt plaats op 20 december de gehele dag. Bij de ingang zijn de leden van de Lions Clubs en medewerkers van de voedselbank aanwezig om folders met suggesties uit te delen en U zo nodig te ad- viseren. Wij hopen in het kader van de Kerstgedachte op Uw welwillende mede- werking. U steunt met een of twee artikelen, die U extra koopt heel wat meer dan U vermoedt! Met dank, de Lions Clubs Weert

VerbergenInformation
08.00-20.00 uur
gratis
VerbergenLions Clubs Weert en Voedselbank Weert
Beide Albert Heijn filialen
Lions Clubs Weert en Voedselbank Weert
Muntpassage 49
6001 GL Weert
Niederlande