Zoek op term

LEGENDS OF METAL 2015 met VANNSTEIN, THE UNFORGIVEN en DEO

Sa. 23 Mai. 2015 (ended)

LEGENDS OF METAL 2015 met VANNSTEIN, THE UNFORGIVEN en DEO

Legends of Metal: Helden van de Zware Metalen! Ronnie James Dio, afkomstig uit staalstad Birmingham en oud-zanger van Black Sabbath, verwees als eerste naar de “Heavy Metal”.

Deze avond in De Bosuil komen drie tributes een ode brengen aan hun Legends of Metal:

Vannstein
Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank ongelooflijk dicht in de buurt van de originele band komt. Het bijzondere aan Vannstein is dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden ontzettend veel weghebben van de echte leden van Rammstein.
Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Met het eigen podium en hun indrukwekkende show weet Vannstein zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein.

The Unforgiven
Sinds The Unforgiven in 2000 werd opgericht als coverband voor Metallica, hebben zij een sterke reputatie opgebouwd. Door de jaren heen hebben zij op verschillende podia gestaan verspreid door heel Europa, soms met een publiek dat bestond uit wel 12.000 toegewijde fans.

Er is natuurlijk maar één Metallica, en dat is Metallica zelf. The Unforgiven doet haar best om een perfect optreden neer te zetten als een tribute aan deze Goden van de Metal — en met succes. Naast de allergrootste hits (One/Enter Sandman) speelt The Unforgiven ook haar eigen Metallica Medley. Een optreden waarvan zowel toegewijde Metallica fans als echte muziekliefhebbers zullen genieten.

DEO
Geschokt door het overlijden van DIO ontstond in 2010 het besef bij een aantal geroutineerde muzikanten dat, wat er verder ook zou gebeuren, DIO nooit meer in staat zou zijn om zijn uitgebreide repertoire live op het podium neer te zetten. Zijn liveshows waren de onbetwiste top, en DEO is dan ook vastberaden dit gevoel van (Long Live) Rock 'n Roll, op geheel eigen wijze, te blijven vasthouden.

Op de setlist van DEO zijn alle klassiekers terug te vinden. Van "We Rock” tot "To Heaven And Hell” tot “Man On The Silver Mountain”; alles wat onmisbaar is komt voorbij; letterlijk, figuurlijk, maar vooral audio/visueel!

Trek je zwartste shirt aan, rechter vuist gebald in de lucht, zing luid mee en *proost*!

VerbergenInformation
zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
vvk € 14,00 / deur € 17.00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269