Zoek op term

Lezing Art Spectrum - Shiny China: Het 'snoepreisje en meer, een knipoog naar de critici...

Di. 8 Sep. 2015 (ended)

Lezing Art Spectrum - Shiny China: Het 'snoepreisje en meer, een knipoog naar de critici...

Sinds zeven jaar heeft Weert een zusterband met de Chinese stad Hangzhou en in het bijzonder met het district Yuhang. Om deze band te versterken vond in 2014 de kunstmanifestatie Art Spectrum plaats in het kader van het zeshonderd jarig bestaan van Weert. Naast de prachtige expositie werkten zes kunstenaars uit Yuhang samen met zes Weerter kunstenaars. Dit heeft in mei van dit jaar geleid tot een fantastische ‘return’ waarbij wederom een live-uitwisseling plaatsvond tussen Weerter en Chinese kunstenaars. In het Chiagnan Region Culture Museum of China in Yuhang vond bij die gelegenheid een expositie plaats van eenentwintig Chinese kunstenaars en zes Weerter kunstenaars die duizenden bezoekers trok. Tijdens de expositie Art Spectrum - Shiny China worden im- en expressies getoond van deze bijzondere kunstuitwisseling met gezamenlijk en individueel werk gemaakt in China en Weert. De expositie is geopend op zaterdag, de laatste zondag van de maand en op afspraak in de periode 6 september t/m 4 oktober. Tijdens de tentoonstelling worden er een drietal lezingen met beeldpresentaties georganiseerd. Op dinsdag 8 september wordt de lezing 'Het 'snoepreisje en meer, een knipoog naar de critici...' gegeven door M. Dominikowski, L. Creemers en Kingfo Woe. De entree bedraagt € 7,50 incl. Chinese thee / koffie met versnapering, rondleiding en afsluitend drankje. Gelieve vooraf aan te melden via info@artissues.nl

VerbergenInformation
19.30 uur
7,50
VerbergenArt Spectrum
Art Issues Gallery
Art Spectrum
Beekstraat 68
6001 GJ Weert
Niederlande