Zoek op term

Nieuwe Natuur Loozerheide

So. 4 Okt. 2015 (ended)

Exmoor pony's grazen in de Loozerheide, fotograaf: Bob Luijks

Zondagmiddag 4 oktober organiseren ARK Natuurontwikkeling en FREE Nature een excursie over de Loozerheide. Graafmachines gaven dit natuurgebied een compleet andere aanblik. Tijdens de  werkzaamheden werden laagtes en poelen gegraven en populierenbosjes gekapt. Taurossen en Exmoorpony’s voelen zich helemaal thuis in dit unieke natuurgebied. Ga mee en hoor waarom er zoveel op de schop ging in het gebied en welke resultaten zijn er het afgelopen jaar geboekt.

De wandeling start om 14.00 uur bij de Boshoverheideweg in Weert (zijpad van de Kempenweg), bij hectometerpaaltje 3,7 en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis. Wil je ook mee met deze bijzondere excursie? Meld je dan aan via het inschrijfformulier, want vol is vol. Het is raadzaam laarzen of hoge schoenen aan te trekken.

VerbergenInformation
14.00-16.00 uur
Gratis
VerbergenContactpersoon: Ellen Luijks
ARK Natuurontwikkeling en FREE Nature
Contactpersoon: Ellen Luijks
Vertrek: Boshoverheideweg (zijpad van de Kempenweg), bij hectometerpaaltje 3,7
6006 Weert
Niederlande
06 23340756