Zoek op term

Opening ingericht modelappartement La Cour Bleue

Sa. 11 Jul. 2015 (ended)

Opening ingericht modelappartement La Cour Bleue

Op zaterdag 11 juli opent het modelappartement van La Cour Bleue haar deuren voor publiek. Het modelappartement is compleet ingericht en afgewerkt door een interieurstylist en geeft een goede indruk van de mogelijkheden van deze fraaie en op toplocatie gelegen appartementen. Van 12.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit modelappartement. Dus, kom de sfeer proeven en ontdek de diversiteit aan mogelijkheden! Neem een kijkje in de luxe badkamer, wandel door de slaapkamers of ontspan even op de bank… Ontdek de charme van wonen in La Cour Bleue. Het project wordt gebouwd door BAM Woningbouw en is onderdeel van een innemend woonplan “La Cour Bleue” in hartje Weert. Er zijn nog enkele unieke woonkansen beschikbaar! Openingstijden modelappartement: elke zaterdag van 11 juli t/m 1 augustus, 12.00-13.00 uur. De modelwoning heeft haar eigen adres Stadhuispassage 28. De entree is te vinden in de passage tussen het stadhuis en La Cour Bleue. Komt u met de auto? Parkeren kunt u in de parkeerkelder onder het gemeentehuis. Buiten de openingstijden is het tevens mogelijk het modelappartement op afspraak te bezichtigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Saelmans Makelaardij via telnr. 0495-533893. De vervolg fase van La Cour Bleue bestaat uit een luxe woontoren, 16 stadsappartementen en 10 eengezinswoningen. Kijk voor meer informatie op: www.lacourbleue.nl en/of www.facebook.com/lacourbleue.

VerbergenInformation
12.00-13.00 uur
Gratis
VerbergenBAM Woningbouw Zuid
La Cour Bleue
BAM Woningbouw Zuid
Stadhuispassage 28
6000 AA Weert
Niederlande