Zoek op term

Stijlvolle Maatpakdagen

Fr. 27 Mär. 2015 to So. 29 Mär. 2015 (ended)

Stijlvolle Maatpakdagen

Tijdens de maatpakdagen hebben wij een speciaal aanbod voor u! Een prachtig maatkostuum voor slechts €499,- met daarnaast een tweede broek geheel gratis erbij! Onze winkel onderscheidt zich tijdens de maatpakdagen niet alleen door stijl maar ook door een goede smaak. Daarom hebben wij het volgende programma voor u samengesteld : 27 maart : Aanvang Maatpakdagen 28 maart : Vanaf 11:00 staat er een barista voor u klaar om de perfecte espresso te bereiden. Koffie zoals het bedoeld is! Tevens is er deze dag ook een mobiele barbier in onze winkel die het authentieke scheren tot leven brengt. 29 maart : Rolf Zincken van wijnhuis Il-Leterb laat deze dag u kennis maken met prachtige Italiaanse wijnen die hij met zorg heeft uitgekozen bij locale Toscaanse wijnboeren. Graag tot ziens bij de Maatpakdagen!

VerbergenInformation
10.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCramers van Asten
Cramers van Asten
Maastraat 19-21
6001 EB Weert
Niederlande
0495-532584