Zoek op term

Vandale & Smalltown Nobodies

Fr. 6 Nov. 2015 (ended)

Vandale & Smalltown Nobodies

Vandale
Vandale was in de begin jaren tachtig de eerste hardrockband die in onze Moerstaal zong. Dat leverde de band uit Limburg een unieke status op: eindelijk kon er luid worden meegebruld met legendarische nummer als Pet in Bed, Geitenwollenrockers, Paddestoel en Stale Verhale. 

Vandale speelde zich ‘live’ helemaal suf en had een grote schare fans, die nu nog vaker aangeven dat ze de band graag weer terug zien.
De band, bestaande uit Eddy Bopp (gitaar), Bert van Klaveren (zang), Maarten Cima (gitaar), Anton Masius (basgitaar) en Eddie Claessens (drums), is na een paar het uitbrengen van twee nieuwe nummers plus video’s Betale en Terug in de Tijd, helemaal terug! De optredens die Vandale weer heeft gegeven in Geleen en Rotterdam zijn door de ongelofelijk trouwe fans enorm enthousiast ontvangen. Deze avond zullen zij een optreden geven in De Bosuil; en hoe! 
Smalltown Nobodies
Smalltown Nobodies komt eind jaren negentig voort uit de hardrockbands Thanatos, Vulture, Vangouw en Last Resort. De band omschrijft de muziek zelf als melodieuze, high-energy powerrock, een mix van Clawfinger met een vleugje Dream Theater. Naast drie gitaristen bevat de bezetting ook elektronische instrumenten. In oktober 1999 wordt de demo van Smalltown Nobodies, dan nog met zanger Rick Ritman, in het blad Music Maker uitgeroepen tot demo van de maand. Na een bezinningsperiode van drie jaar maakt Smalltown Nobodies een herstart met zanger en rockveteraan Leen Barbier (Speedtwins, Turbo, Diesel en No Exqze). In 2011 wordt het debuutalbum ten doop gehouden in muziekcentrum Total Music aan de Callandstraat in Schiedam.
Op het podium laat Smalltown Nobodies zien wat ze waard zijn; of dat nu op een festival of welk ander podium dan ook is. Het aantal fans groeit elke dag weer; het is voor hen onmogelijk om geen blijvende impressie achter te laten.
Zodra je Smalltown Nobodies hebt gehoord, wil je alleen nog maar meer.
 

VerbergenInformation
zaal open 20:00 uur, aanvang 21:00 uur
vvk € 10,00 / deur € 13,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269