Zoek op term

ZENO (a tribute to TOTO) + Joost Vergoossen

Fr. 16 Jan. 2015 (ended)

ZENO (a tribute to TOTO) + Joost Vergoossen

‘I’ve been listening to Zeno. I’m blown away. All of you are incredible!’. ’t Zal je maar gezegd worden als tribute band… In het bijzonder als deze quote rechtstreeks afkomstig is van niemand minder dan Steve Porcaro, de medeoprichter en toetsenist van Toto.

En er is alle reden toe om de muziek van Toto te eren. De Amerikaanse band vierde onlangs z’n 35-jarig jubileum, het repertoire is welhaast onuitputtelijk en vele hits hebben zich inmiddels als tijdloos bewezen. Tijdens het optreden van Zeno zullen veel van deze grote hits voorbij komen. Denk hierbij aan de klassiekers als ‘Rosanna’, ‘Africa’, ‘Stop loving you’ en ‘Hold the line’.

Joost Vergoossen :
De in Limburg geboren en getogen gitarist Joost Vergoossen behoeft bij veel mensen geen introductie meer. Joost Vergoossen heeft zich de afgelopen jaren flink in de kijker gespeeld als gitarist van Kayak en Het Goede Doel. Recent werd hij door de lezers van het vakblad ‘Gitarist’ voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste gitarist van de Benelux’.

VerbergenInformation
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 15,00 / deur € 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269