Zoek op term

Kindercollege: De brandweer vertelt

Mi. 3 Apr. 2024 (ended)

Kindercollege: De brandweer vertelt

Kindercollege: Wat wil jij eigenlijk worden?

Ontdek je droombaan. 

Heb jij je ooit afgevraagd wat je later wilt worden? De wereld zit vol mogelijkheden, en het is nooit te vroeg om een kijkje te nemen in de wereld van verschillende beroepen. Bibliocenter Weert nodigt alle nieuwsgierige kinderen tussen de 5 en 10 jaar uit om deel te nemen aan het Kindercollege: "Wat wil jij eigenlijk worden? Ontdek je droombaan!"
Tijdens de komende maanden krijgen kinderen de unieke kans om kennis te maken met inspirerende professionals, waaronder de Weerter Prins en Jeugdprins Carnaval van dit jaar, een toegewijde wijkagent, een heldhaftige brandweerman, een zorgzame medewerker van de dierenambulance en een moedige militair.

De brandweer vertelt

Je krijgt de kans om postcommandant Joey van de Kruijs van de Brandweer Weert te ontmoeten.
Hij komt met de brandweerwagen naar de bieb samen met een echte brandweerduiker. Want wat doet de brandweer nog meer naast brand blussen? En kan iedereen bij de brandweer werken?
Kom een kijkje nemen en stel al je vragen!

Activiteit i.s.m. Brandweer Weert.

Dit is een geweldige kans voor kinderen om echte verhalen te horen, vragen te stellen en te ontdekken welke dromen en mogelijkheden de wereld te bieden heeft.

Aanmelden

De Kindercolleges vinden plaats van 15.00 tot 16.00 uur bij Bibliocenter Weert. Deelname aan deze colleges is gratis, maar we vragen je vriendelijk om je van tevoren aan te melden op onze website: www.bibliocenter.nl/kindercolleges.

VerbergenBibliocenter
Bibliocenter
Bibliocenter
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande