Zoek op term

B&B Piekoo Belloo

B&B Piekoo Belloo

Wij zijn Peter en Astrid Hermans. De trotse bezitters van een sfeervolle jaren 30-woning aan de Roermondseweg 57 in Weert. Helemaal opgeknapt en gerenoveerd naar onze smaak. Onze woning ligt in de directe nabijheid van het centrum en het NS station van Weert.
Wij zijn twee echte levensgenieters en gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar ook het idee om hier iets mee te doen en een Bed and Breakfast te beginnen.

Achter in onze tuin hebben wij een compleet nieuwe ruimte gebouwd om deze als Bed and Breakfast te kunnen gaan gebruiken. Deze is opgetrokken in oude boerenstijl. We hebben erg veel tijd en energie gestoken in het ontwerp, Mediterranee. Dat zie je meteen! De B&B heeft een warme inrichting met een zuidelijke “touch”.

Een heerlijke ruimte om zowel binnen als buiten in onze tuin te kunnen genieten. Kom dus eens logeren bij ons in Bed & Breakfast Piekoo Belloo in het mooie Midden-Limburgse Weert, waar genoeg te beleven valt. Wij staan voor u klaar om u te verwennen en een heerlijk verblijf te geven.

 

VerbergenStandort- und Kontaktdaten
B&B Piekoo Belloo
Astrid Hermans
Roermondseweg 57
6004 AP Weert
+31 495 54 01 79