Zoek op term

Auteurs signeren tijdens Cultureel Lint bij de Bruna

So. 20 Sep. 2015 (ended)

Bruna Weert

Tijdens het Cultureel Lint zal Bullseye Publishing u te woord staan vanaf de Markt te Weert. Samen met enkele van onze auteurs zullen wij aanwezig zijn bij Bruna. Wij vertellen u wat het inhoudt om uw eigen boek uit te (laten) geven, onze auteurs presenteren u hun eigen boekwerken én ze zullen hun eigen werken signeren! De aanwezige auteurs zijn: Loes Heijmans-Beek, Peter Ramaekers, Emmy de Ligny-Jansen en Mies Grijmans (incl. schilderwerk). Tevens zal namens Bullseye Publishing Johan de Wal  aanwezig zijn. Johan geeft voor de Volksuniversiteit Roermond schrijflessen (creatief schrijven), en kan u verder helpen daar waar u vast loopt bij het schrijven van uw eigen boek! O.a. namens Bullseye Publishing mag Johan deze lessen tevens verzorgen in de Bibliotheek te Weert.

 

VerbergenInformation
13.15-17.00 uur
Gratis
VerbergenBruna Weert
Bruna Weert
Markt 11-13
6001 EJ Weert
Niederlande