Zoek op term

Auteurs signeren tijdens Cultureel Lint bij de Bruna

zo. 20 sep. 2015 (afgelopen)

Auteurs signeren tijdens Cultureel Lint bij de Bruna

Tijdens het Cultureel Lint zal Bullseye Publishing u te woord staan vanaf de Markt te Weert. Samen met enkele van onze auteurs zullen wij aanwezig zijn bij Bruna. Wij vertellen u wat het inhoudt om uw eigen boek uit te (laten) geven, onze auteurs presenteren u hun eigen boekwerken én ze zullen hun eigen werken signeren! De aanwezige auteurs zijn: Loes Heijmans-Beek, Peter Ramaekers, Emmy de Ligny-Jansen en Mies Grijmans (incl. schilderwerk). Tevens zal namens Bullseye Publishing Johan de Wal  aanwezig zijn. Johan geeft voor de Volksuniversiteit Roermond schrijflessen (creatief schrijven), en kan u verder helpen daar waar u vast loopt bij het schrijven van uw eigen boek! O.a. namens Bullseye Publishing mag Johan deze lessen tevens verzorgen in de Bibliotheek te Weert.

 

VerbergenInformatie
13.15-17.00 uur
Gratis
VerbergenBruna Weert
Bruna Weert
Markt 11-13
6001 EJ Weert
Nederland