Zoek op term

Arrangementen Magisch Limburg

FEESTELIJK GENIETEN VAN 600 JAAR WEERT 

Kom naar Weert en feest gezellig met ons mee. Vier het bestaan van Weert 600 jaar stad met tal van prachtige evenementen en overnacht in één van de sfeervolle hotels.
Alle overnachtingsmogelijkheden bieden een speciaal tarief om extra voordelig met de gasten het jubileum van Weert te vieren.

Reserveren via vvvweert@kpnplanet.nl

GROENSTE REGIO ARRANGEMENT

Weert is in september 2014 uitgeroepen tot de Groenste regio van de wereld (International Competition Communities in Bloom). In 2012 was Weert de Groenste Stad van Nederland, in 2013 de Groenste Stad van Europa en nu zelfs de Groenste Regio van de wereld.. En daar is Weert bijzonder trots op. Graag nemen wij u mee om de groene regio van Weert zelf te ontdekken. We hebben twee speciale Groenste Stad Fietsroutes ontwikkeld.

De noordlus heeft een lengte van 23 kilometer en de zuidlus heeft een lengte van 29 kilometer. Beide routes zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en een beknopte uitleg van wat je onderweg allemaal tegen komt. Voor de doorgewinterde fietsers is het mogelijk om beide routes aan elkaar te koppelen en zo alle mooie plekjes in één route samen te ontdekken.

Je ontvangt de fietsroute helemaal gratis, een actiecoupon voor koffie/thee en Weerter Vlaai of een lunch en korting op de fietshuur.

Kortom, Laat je verrassen door de uniek omgeving en maak kennis met de parels van Weert.

Deze fietsdagen zijn uitstekend te combineren met alle verblijfsmogelijkheden in Weert. Zie www.vvvweert.nl voor het complete aanbod.

Reserveren via vvvweert@kpnplanet.nl

GOLF, EAT, SLEEP
een arrangement op magisch niveau

Golf- en Countryclub Crossmoor, met recht één van de mooiste golfbanen van Nederland, prachtig gelegen in het buitengebied van Weert. Het zal u dit weekend aan niets ontbreken. Tijdens u verblijf kunt U er voor kiezen om een balletje slaan. Uiteraard is ook een bezoek aan het centrum van Weert meer dan de moeite waard alvorens u zich culinair laat verwennen bij één Michelin sterren Restaurant Bretelli.
U wordt hier gastvrij ontvangen voor een 4-gangendiner met bijpassend wijnarrangement.
En sloeg u overdag de sterren van de hemel op de golfbaan, ’s avonds kunt u genieten van de gerechten die chefkok Jan Marrees presenteert.

Met recht een magisch arrangement op niveau!

Inbegrepen:

  • 2 overnachtingen bij Golf- en Countryclub Crossmoor, in zeer comfortabele kamers
  • 2 x luxe ontbijt
  • 1 x 3 gangen diner in het restaurant van Crossmoor
  • 1 x 4 gangen diner “Weert 600 stad” met wijnarrangement, aperitief en afsluitende koffie met friandises in Sterrenrestaurant Bretelli

Reserveren via Crossmoor, Laurabosweg 8 6006 VR Weert tel. 0495 – 51 87 09

PRIJS P.P. € 260,00 p.p.

Voor meer informatie kijk op www.crossmoor.nl, www.bretelli.nl

600 jaar ‘Hartje Weert’

Slapen in het historische klooster ‘Maria Hart’ van de Birgittinessen in hartje stad. Maak een 600 jaar Weert stadswandeling en geniet van een korting op een lunch en/of koffie met een heerlijke punt Weerter vlaai.

Arrangementsprijs: € 90,-- voor 2 personen

  • Overnachting in het bijzondere Birgittinessenklooster, Maasstraat 17, 6001 EB Weert,
    telefoon 0495 – 453045. reception@birgittinessen.nl, www.birgittinessen.nl
  • 600 jaar Stadswandeling
  • 600 jaar informatiepakket
  • Kortingvouchers voor lunch en/of koffie met vlaai

Reserveren via vvvweert@kpnplanet.nl