Zoek op term

2e paasdag Open Tennisdag TC Weert-Oost

ma. 1 apr. 2013 (afgelopen)

2e paasdag Open Tennisdag TC Weert-Oost

Op Tweede Paasdag stelt TC Weert-Oost haar park open om mensen op een originele manier te laten kennismaken met tennis.En kom dan vooral samen naar de tennisbaan. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!’

Tijdens onze open dag op Tweede Paasdag, 1 april tussen 12.00 uur en 16.00 uur is iedereen welkom. Je kunt genieten van het populaire Puk en Muk toernooi dat die middag gespeeld wordt tussen koppels van een senior en juniorlid. Maar nog liever ga zelf de baan op en proef van deze geweldige sport die op elk niveau en elke leeftijd kan worden gespeeld.

Programma
We hebben een leuk gevarieerd programma voor jong en oud zodat bezoekers een goede indruk krijgen of deze veelzijdige sport ook voor hen een uitdaging biedt, prestatief of recreatief.

Bezoekers kunnen proeven aan de tennissport en meedoen met diverse activiteiten. Onze leden zijn aanwezig om hen de weg binnen onze club te wijzen en alles over onze gezellige club te vertellen. Wij zorgen voor de rackets en ballen, deelnemers hoeven alleen te zorgen voor geschikt (tennis) schoeisel; een dichte sportschoen met rubberen zool is prima.

Voor alle deelnemers is er natuurlijk een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Voor de kinderen is er een glaasje fris. En voor degenen die zich op de open tennisdag als lid opgeven is er een extra presentje.
We bieden de volgende activiteiten aan:
• Balbehendigheid
• ‘Rondje om het net’
• Oefenpartijtjes met onze leden
• Cardiotennis
• Balspelletjes en ander vermaak

En om een goede indruk te krijgen hoe het tennisspel gespeeld wordt, worden er tijdens de Open Tennisdag Demowedstrijden gespeeld. we hebben een heel aantrekkelijk kennismakingsaanbod als je je als lid aanmeldt op de open tennisdag.

Open tennisdagen in heel Nederland
Onder het motto Zonder jou is er geen bal aan worden van 24 maart tot en met 1 april aanstaande in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept iedereen op die weleens, nauwelijks of helemaal nooit een racket heeft vastgehouden een balletje te gaan slaan. De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Alles over de Open Tennisdagen is te vinden op www.opentennisdagen.nl

VerbergenInformatie
gratis
VerbergenTC Weert-Oost
Thea Scholts
TC Weert-Oost
Kaaskampweg 5
6004 RT Weert
Nederland