Zoek op term

39ste Doeërbiêterstoernooi

zo. 1 sep. 2013 (afgelopen)

39ste Doeërbiêterstoernooi - 1 sept 2013

Ook dit jaar wordt alweer het 39ste Doeërbiêterstoernooi georganiseerd. Deze 6-kamp wordt al sinds 1974 georganiseerd door de lokale carnavalsverenigingen. Ieder jaar wint op een ludieke manier een deelnemende carnavalsvereniging waardoor deze voor het jaar erna de spellen mogen verzinnen en regelen. Hierbij worden ze bijgestaan door Stichting Doeërbiêterstoernooi, welke de grote taken overnemen zoals het regelen van de locatie, tent, eten en dranken bijvoorbeeld.

Iedereen met belangstelling is welkom om dit ludieke toernooi te aanschouwen. Voor de kinderen is gratis limonade, chips en een springkussen gezorgd!

VerbergenInformatie
vanaf 12.30 uur
gratis
VerbergenStichting Doeërbiêterstoernooi
Sportpark Boshoven
Stichting Doeërbiêterstoernooi
Vrakkerveld 4
6002 AZ Weert
Nederland
0610085806