Zoek op term

9e Beiaardfestival

di. 25 jun. 2013 (afgelopen)

9e Beiaardfestival

Vriendenconcert. Het jaarlijkse Vriendenconcert dat door het Beiaardcomité wordt aangeboden aan de ‘Vrienden van de Beiaard’. De Limburgse trompettist Romano Diederen (twaalf jaar oud) won vorig jaar het Prinses Christina Concours en de ‘Talent van Limburg Award’ tijdens het Maas en Muziek festival. Hij speelt samen met zijn vader Roger Diederen (tevens bekend Limburgs trompettist) een speciaal gearrangeerd programma in samenspel met beiaard. Ze brengen onder meer klassieke stukken ten gehore, maar ook bekende nummers als ‘Il Silencio’ en zelfs muziek van de Nederlandse popmuzikant Kyteman: voor elk wat wils dus. Na het concert is in de tuin van de Birgittinessen aan de Maasstraat gelegenheid de muzikanten te ontmoeten.

VerbergenInformatie
20.00 uur
gratis
VerbergenBeiaardComité
Markt en binnenstad
BeiaardComité
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland