Zoek op term

Actief Bodembeheer de Kempen feestelijke afsluiting

zo. 28 jun. 2015 (afgelopen)

Actief Bodembeheer de Kempen feestelijke afsluiting

in Budel-Dorplein, tegen de achtergrond van de Cantine en Nyrstar, wordt een eendaags festival gehouden met gezellige activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er Kempische eethoekjes en is er een infoplein met interactieve en informatieve wetenswaardigheden over de omgeving. Ook is er een podiumprogramma met muziek en dans. Voor kinderen valt er van alles te beleven: van een blotevoeten pad tot schatgraven met een metaaldetector. Jongeren kunnen meedoen aan diverse workshops. We starten de dag met een hardloopconcours. Plein Publiek wordt georganiseerd door Actief Bodembeheer de Kempen in nauwe samenwerking met de gemeente Cranendonck en platform Budel Dorplein Uniek. ABdK is het milieuprogramma in Zuidoost-Brabant én Midden-Limburg dat sinds 2001 de nadelige effecten van de vroegere bodemverontreiniging met zware metalen in en rondom de Kempen aanpakt door onderzoek, voorlichting en bodemsaneringen. Plein Publiek is het slotevenement van het projectbureau dat medio 2015 haar werkzaamheden afrondt. 

VerbergenInformatie
10.00-17.00 uur
gratis
VerbergenPlein vóór de Cantine
Plein vóór de Cantine
Hoofdstraat 79
6024 AA Budel Dorplein
Nederland
040-2329292