Zoek op term

Architectuur achter de schermen - Architectuurcafé

di. 20 nov. 2012 (afgelopen)

Architectuur achter de schermen - Architectuurcafé

Dinsdag 20 november om 19.30 u is de tweede bijeenkomst van ons Architectuurcafé. Dit keer staat de Hameij, wooncomplex nabij de stadsbrug in Weert centraal. Tijdens de informele discussieavond licht Robert Osinga van architectenbureau Crepain Binst het ontwerp toe. Daarnaast komen ook wethouder van Ruimtelijke ordening de heer A. Kirkels en de makelaar van het complex de heer B. Verheul aan het woord. Iedereen met interesse in architectuur of voor dit specifieke project is welkom!

Het Architectuurcafé vindt plaats in de zaal boven de Weerter Bazaar aan de Markt 17 in Weert.

VerbergenInformatie
Vanaf 19.30 uur
Vrije toegang
Volgende bijeenkomsten: 22/1, 19/3 en 21/5.
Verbergen
Markt 17
Weerter Bazaar
Weert
Nederland