Zoek op term

Avonddraaien op Annamolen Keent

za. 23 nov. 2013 (afgelopen)

Avonddraaien op Annamolen Keent

Kom eens de heel speciale sfeer proeven van het avonddraaien op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat in Weert. Dat kan op zaterdag 23 november tussen 18 en 21 uur. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de molen binnen en buiten sfeervol verlicht. Een unieke gelegenheid voor alle fotografen om van de molen ook nachtopnames te maken. Tijdens het avonddraaien worden er ook rondleiding in de molen gegeven en men kan de molenaars aan het werk zien. Bovendien wordt beneden in de onderbouw van de molen een presentatie vertoond met oude, vaak nog niet eerder vertoonde, foto's van (deels al lang verdwenen) Weerter windmolens.

VerbergenInformatie
18.00-21.00 uur
gratis
VerbergenMolenstichting Weerterland
Sint Annamolen
Molenstichting Weerterland
Keenterstraat 1a
6006 PW Weert
Nederland
06-11134446