Zoek op term

Axel Rudi Pell

za. 8 feb. 2014 (afgelopen)

Axel Rudi Pell

De Duitse Axel Rudi Pell komt naar Weert! 
Axel staat vooral bekend om zijn gedreven passie voor de klassieke melodische metal muziek. Al vanaf  zijn kinderjaren is hij geïnteresseerd in heavy metal. In 2013 heeft hij wat gas terug genomen en geen shows gespeeld; reken maar dat hij deze nieuwe tour weer wil knallen!

De talentvolle gitarist begon in 1984 in de band Steeler en vier jaar later besluit hij om solo te gaan. Sindsdien heeft hij gespeeld met diverse bekende zangers, onder andere: Charlie Huhn (Ted Nugent, Gary Moore), Rob Rock (Driver, Impelliteri) en Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Journey) hebben het podium met hem gedeeld. Sinds 1997 werkt Axel samen met Johnny Gioeli, die ook weer op de nieuwste cd te horen is. Verder bestaat de band uit: de drummer Bobby Rondinelli (Black Sabbath, Rainbow), Ferdy Doernberg op keyboard en Volker Krawczak  op de basgitaar.

Axel Rudi Pell is een professionele muzikant die wordt gedreven door zijn emoties en passie voor klassieke melodische metal. 

VerbergenInformatie
€ 27,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269