Zoek op term

Bambitreffen 40 jaar

vr. 6 jun. 2014 tot zo. 8 jun. 2014 (afgelopen)

Bambitreffen 40 jaar

De organisatie is sinds de eerste rit in 1974 in handen van Motorsportvereniging "Mike the Bike". Ieder jaar nemen ongeveer 100 zijspannen en een kleine 600 solomotoren aan de Bambirit deel. De cliënten en bewoners van Stichting Pergamijn uit Echt staan te dringen om mee te mogen rijden op een van de zijspannen of trikes.
Degenen die op de zijspan of trike geen plaats hebben kunnen bemachtigen volgen de route in een van de bussen.

De route begint op landgoed de advocaat en gaat via de Geuzendijk richting Budel-Dorplein, Budel Schoot, Budel  Soerendonk, Maarheeze, Nederweert en komt in Leuken Weert binnen. De stoet zal rond 12.30 uur weer op landgoed de Advocaat arriveren waar alle deelnemers een lunch krijgen aangeboden.

Gedurende 3 dagen is het feest met tal van activiteiten. De toertocht is het hoogtepunt op zondag! zie www.bambitreffen.nl voor alle detailinformatie

Dit jaar de 40ste editie!

 

 

 


 

VerbergenInformatie
10.30-12.40 uur
gratis
VerbergenBambitreffen
Landgoed de Advocaat
Bambitreffen
Lozerweg 118
6006 SR Weert
Nederland