Zoek op term

Bambitreffen op Weert FM

zo. 19 mei. 2013 (afgelopen)

Bambitreffen op Weert FM

Bambitreffen op WeertFM

WeertFM zendt ook dit jaar de ochtendrit van het jaarlijkse Bambitreffen uit!

De organisatie is sinds de eerste rit in 1974 in handen van Motorsportvereniging "Mike the Bike". Ieder jaar nemen ongeveer 100 zijspannen en een kleine 600 solomotoren aan de Bambirit deel. De cliënten en bewoners van Stichting Pergamijn uit Echt staan te dringen om mee te mogen rijden op een van de zijspannen of trikes.
Degenen die op de zijspan of trike geen plaats hebben kunnen bemachtigen volgen de route in een van de bussen.

De route begint op landgoed de advocaat en gaat via de Geuzendijk richting Budel-Dorplein, Budel Schoot, Budel  Soerendonk, Maarheeze, Nederweert en komt in Leuken Weert binnen. De stoet zal rond 12.30 uur weer op landgoed de Advocaat arriveren..

WeertFM zal de 39e Bambirit verslaan vanaf de motor en vanuit de bus. Daarnaast zenden we ook interviews uit met deelnemers en de organisatie. De uitzending is op pinksterzondag, 19 mei van 10.00 tot 13.00 uur.

Hopelijk luistert u ook dit jaar naar onze uitzending of staat ook u weer langs de route om rijders en cliënten van Pergamijn weer mede een schitterende dag te bezorgen!

WeertFM

WeertFM is het radio-kanaal van Stichting Streekomroep Weert, opgericht in juni 1984.
Naast de radio onder de naam WeertFM, heeft de publieke omroepinstelling ook een kabelkrant voor de gemeenten Weert en Nederweert. Ook zijn we natuurlijk te vinden op internet.
Alle taken binnen de organisatie worden uitgevoerd door in totaal 40 vrijwilligers.

Naast de horizontale programmering overdag worden themaprogramma’s uitgezonden in de avonden en tijdens het weekend.

Naast alle informatie op de website www.weertfm.nl kan WeertFM ook gevolgd worden op Twitter, http://twitter.com/weertFM

WeertFM is 24 uur per dag te ontvangen via de kabel in Weert op 87.5 FM en Nederweert op 94.4 FM en natuurlijk op het werk en in de auto via FM op 107.5 Mhz in Weert en via 97.0 Mhz in Nederweert. Bovendien zijn we wereldwijd te beluisteren op internet via www.weertfm.nl

 

 

VerbergenInformatie
10.00-13.00 uur
gratis
VerbergenWeert FM
Weert FM
Wilhelminasingel 252
6001 GV Weert
Nederland
06-22758495