Zoek op term

Band of Friends / Layla Zoe

zo. 22 nov. 2015 (afgelopen)

Band of Friends / Layla Zoe

Band Of Friends
Band Of Friends is de band van Rory Gallagher met zanger/gitarist Marcel Scherpenzeel. In 1995 verloor de band haar frontman. Een rijkgevulde catalogus vol inspirerende albums en legendarische concerten is wat Gallagher na liet.
Oud-bandleden Gerry McAvoy (bassist) en Ted McKenna (drummer) vonden in Marcel Scherpenzeel de ideale persoon om samen de muziek opnieuw uit te voeren en het leven en talent van Rory Gallagher te vieren. "Marcel is the closest thing to Rory you'd ever hear", roemt McAvoy zijn Nederlandse collega. 
Band of Friends: een viering van de muziek van Rory Gallagher.
Layla Zoe
"Ronduit indrukwekkend”, “meerdere hoogtepunten” en een “verademing in het bluesrock-genre”. Dit zijn maar enkele woorden die de show van Layla Zoe op Moulin Blues van twee jaar geleden beschrijven in de media!
Layla Zoe loopt inmiddels al wat jaartjes mee in de blues scene. Sinds haar debuut in 2007 bracht ze inmiddels al acht albums uit, inclusief haar laatste album “The Lily” dat vorig jaar verschenen is. Layla heeft een geweldige stem; ruig en krachtig, maar ze kan ook erg gevoelig klinken, waardoor ze perfect in het rijtje Beth Hart en Dana Fuchs past. In haar vaderland Canada heeft ze niet voor niets de bijnaam “Firegirl”; ze is dan ook allesbehalve een muurbloempje op het podium. Verwacht van Layla Zoe geen muziek met standaardteksten. Nee, Layla Zoe brengt krachtige blues met een diepere betekenis. Dit alles brengt ze met een uitbundig temperament. Kijk uit wanneer je naar Layla Zoe gaat kijken en luisteren want je speelt met vuur!
 

VerbergenInformatie
zaal open 15:00 uur, aanvang 16:00 uur
vvk € 18,00 / deur € 21,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269