Zoek op term

Beleef de nacht in het Kempen~Broek

za. 24 okt. 2015 (afgelopen)

Beleef de nacht in het Kempen~Broek

In het hele land vinden er duistere activiteiten plaats tijdens de Nacht van de Nacht op 24 oktober. Nachtwandelingen, sterren kijken of een vaartocht in het donker. Tijdens de Nacht van de Nacht in het Kempen~Broek wandelen wij door de stille en donkere natuur bij Stramproy, op de grens van Nederland en België. 

Beleef vanaf 19.00 uur de donkere wereld van het Kempen~Broek op 24 oktober in het pikkedonker. Ben jij bang of juist niet? Zijn er dieren actief? Vinden we de weg wel in het donker? Ontdek met ons de nacht der nachten!

Het moeras op de grens tussen België en Nederland is een van de donkerste gebieden in de wijde omtrek. Het enige licht is de zinkfabriek aan de horizon en daarom is het juist hier ideaal voor een unieke nachtbelevenis. Na de spannende, misschien wel frisse tocht staat aan het einde een warme en Limburgse versnapering op u te wachten.

Wilt u ook mee met deze bijzondere excursie? Geeft u zich dan op, want vol is vol.  De tocht start om 19.00 uur bij de Boshoverheideweg in Weert (zijpad van de Kempenweg), bij hectometerpaaltje 3,7. We starten om 19.00 uur, het is raadzaam laarzen of hoge schoenen aan te trekken. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Er kunnen maximaal 25 personen mee.

VerbergenInformatie
19.00-21.30 uur
Gratis
VerbergenContactpersoon: Ellen Luijks
ARK Natuurontwikkeling
Contactpersoon: Ellen Luijks
Vertrek: Boshoverheideweg (zijpad van de Kempenweg), bij hectometerpaaltje 3,7
6006 Weert
Nederland
06 23340756