Zoek op term

Bernard Allison Group / support Grim Tim

zo. 25 jan. 2015 (afgelopen)

Bernard Allison Group / support Grim Tim

Bernard Allison is de zoon van wijlen blueslegende Luther Allison. Uiteraard weet hij hoe de blues gespeeld moet worden, dit is hem namelijk door zijn leermeester Luther met de paplepel ingegoten. Al op zijn 13e stond Bernard op het podium met zijn vader.

Bernard heeft zich laten beïnvloeden door vele legendes uit de blues en rock (o.a. Freddie King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughn en Jimi Hendrix), maar heeft ook een eigen geluid ontwikkeld, dat goed past in deze tijd. Hij heeft de afgelopen jaren een stevige live-reputatie opgebouwd, wat met name te danken is aan de compositorische groei die hij heeft doorgemaakt en de variëteit die is aangebracht in zijn repertoire. Bluessongs met uitstapjes richting funk, soul en jazz die worden gedragen door Allison’s aangename stemgeluid, waarbij het fantastische gitaarwerk gelukkig nog altijd alle ruimte krijgt. 
 

Grim Tim

Na enkele jaren in bars, clubs en op andere podia te hebben opgetreden, nummers te hebben geschreven en geperfectioneerd, staan Dustin, Koen en David op het punt om de Alternative Rattle Rock van Grim Tim de volgende fase in te sturen met de release van hun debuut EP, Cygnet Strumpet House.

VerbergenInformatie
zaal open 15.00 uur, aanvang 16.00 uur
vvk € 15,00 / deur € 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269