Zoek op term

Biologische Markt 29 augustus 2013

do. 29 aug. 2013 (afgelopen)

Biologische Markt 29 augustus 2013

Op de Oelemarkt start vanaf donderdag 15 augustus een Biologische/Duurzame markt. De opzet van deze markt heeft als doel dat het een gemoedelijke biologische markt gaat worden waar u uw boodschappen kunt doen bij de producent van de producten. Op deze manier kunnen gezonde producten met een verhaal, voor een interessante prijs worden aangeboden.

Deze duurzame markt staat al enkele jaren met succes in Eindhoven en slaan nu hun vleugels uit naar Weert. Het wordt een kleinschalige, gezellige markt met een 8-tal kramen. De meeste ondernemers komen uit het gebied rond Eindhoven en presenteren hier onder meer groente, fruit, eieren, biologisch vlees,  streekproducten, zuivel zoals biologisch-dynamische geitenkaas, delicatessen en specerijen. Vooralsnog is ook een Weerter ondernemer namelijk Spirtelekant, Tjeu Coolen, de bakker uit Weert present.

Kortom een gezellige markt op de Oelemarkt rondom de fontein op de donderdagen vanaf 15 augustus van 16.00 tot 20.00 uur. Een leuke aanvulling op het winkelen met de koopavond in Weert. 

Op 29 augustus geeft de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland een demonstratie tijdens de Bourgondische Markt. Deze demonstratie is te zien tussen 18.00 en 20.00 uur.

entree gratis

VerbergenInformatie
16.00-20.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Oelemarkt 1
6001 ES Weert
Nederland
0495-586961