Zoek op term

BLUESROCK AFTERNOON: Willy & the Stoolgang + The Blues Vision + Definition of Madmen

zo. 16 mrt. 2014 (afgelopen)

BLUESROCK AFTERNOON: Willy & the Stoolgang + The Blues Vision + Definition of Madmen

The Blues Vision
Deze 3 energieke jonge Belgen geven hun eigen eigentijdse visie van de blues op een voortreffelijke en smaakvolle manier aan het publiek door. 
Live zijn ze inmiddels uitgegroeid om een publiek in te palmen door middel van een stevige en verbazende set. Ze hebben ondanks hun jeugdige leeftijd al menig toeschouwer aangenaam verrast met hun muzikale kwaliteiten, onder meer op Marktrock Leuven, de Gentse Feesten en de Zomerparkfeesten in Venlo.

In Definition of Madmen zitten ex-leden van Black Top en Superfloor. Dit moet dus wel een goede band zijn. De vier gekke mensen hebben los van elkaar zo’n beetje alle podia in Nederland gezien én plat gespeeld. Samen zijn ze goed voor ruim honderd jaar podiumervaring, maar met deze nieuwe band gaan ze er tegenaan als een stel jonge honden! Dubbelloops gitaarwerk ondersteund door een ritmesectie die strakker is dan de wangetjes van Marijke Helwegen. Aftikken en gaan; drink je bier snel op voor het uit je glas trilt!

VerbergenInformatie
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269