Zoek op term

Boek- en Filmpresentatie Oud Limburg Schuttersfeest

vr. 17 jan. 2014 (afgelopen)

Boek- en Filmpresentatie Oud Limburg Schuttersfeest

Het boek en de film over het succesvolle OLS van 2013 zijn bijna klaar. Op vrijdag 17 januari, het patroonsfeest van Sint Antonius, worden het boek en de film gepresenteerd. Zowel het boek als de film gaan niet alleen over het feest op 7 juli, maar ook over de nevenevenementen (Kinjer-OLS, Sponsor-OLS, kavelen) en een jaar voorbereidingen op het OLS.

Boek: Het boek van ongeveer 230 pagina’s bevat tekst, interviews en meer dan 600 foto’s, verdeeld over bijna 40 hoofdstukken. Naast tekst en foto’s zijn er ook bewegende beelden opgenomen; m.b.v. layar-techniek kunt u op uw smartphone of tablet deze korte filmpjes over het OLS aanroepen en afspelen. Tijdens de presentatie op 17 januari zal hierover uitleg worden gegeven. Het boek zal in beperkte oplage worden gedrukt en te koop worden aangeboden door schutterij St. Antonius voor € 20,-. Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar, maak dan voor 16 januari € 20,- over op rek.nr. NL75 RABO 0149 909 101 t.n.v. Schutterij St. Antonius o.v.v. “Boek OLS 2013” en uw naam en adres.

Film: De film over het OLS, gemaakt door Jan Bovend’Eerdt, duurt ongeveer 2,5 uur en bevat unieke beelden van de voorbereidingen en alle evenementen rondom het OLS 2013. Natuurlijk staat er ook een gedeelte van de optocht op, 50 schutterijen komen uitgebreid in beeld. Wilt u, voordat u de film bestelt, weten of uw schutterij ook in beeld komt? Neem dan even contact op met Jan Boven’Eerdt.

Op 17 januari zullen enkele fragmenten van de film worden getoond. De film is een geschenk van Jan Bovend’Eerdt aan de schutterij, maar de DVD zal ook te koop worden aangeboden voor € 11,- aan iedereen die dat wil. De film is opgenomen in High Definition en is, tegen een meerprijs van € 2,- verkrijgbaar op Blu-ray. Die versie dient u te bestellen bij Jan Bovend’Eerdt, e-mail jabo@concepts.nl , tel 06-23481922.

De verkoop van het boek en de film zal starten tijdens de presentatieavond op 17 januari in Zaal Van Loon, aanvang 20.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Van harte aanbevolen, vooral voor iedereen die op een of andere manier heeft meegeholpen om dit dit feest te laten slagen. Vanaf 18 januari zullen boek en film (DVD) verkrijgbaar zijn bij C1000, Palmen Sport en Benelux.

VerbergenInformatie
VerbergenZaal van Loon
Zaal van Loon
Frans Strouxstraat 1
6039 GJ Stramproy
Nederland