Zoek op term

Bonsaïmiddag

zo. 23 jun. 2013 (afgelopen)

Bonsaïmiddag

Bonsai Vereniging Noord en Midden Limburg organiseert op zondag 23 juni 2013 voor de zesde keer een bonsai middag in Natuur- en Milieucentrum DE IJZEREN MAN te Weert.

De openingstijd  is van 13.00 uur tot 17.00 uur.  Vrij entree.

Op deze tentoonstelling, kunt u kennismaken met Bonsai en de mensen die hier een hobby aan  hebben binnen onze vereniging.

Er zijn leden aanwezig die u uitleg kunnen geven over onze hobby en het lidmaatschap van onze vereniging. Er wordt aan bomen gewerkt en wij geven uitleg over het hoe en waarom wij diverse technieken toepassen. Tijdens deze tentoonstelling willen wij u laten zien dat het vormen en het onderhouden van een Bonsai niets geheimzinnigs heeft, maar ontstaat uit een combinatie van " groene vingers", een aantal  te leren technieken en een creatieve geest. Er is een  opstelling waar  bomen van  leden van onze Bonsai vereniging staan . We laten U bomen zien waar al jaren aan gewerkt is, maar ook bomen van beginners.

Onze doelstelling is om U te interesseren voor deze hobby die voor een ieder toegankelijk is.

Onze vereniging, Bonsaivereniging  Noord en Midden Limburg, houdt haar bijeenkomsten in Venlo bij Kinderboerderij de Hagerhof, iedere tweede zondag van de maand.

Kijk op de website van de Nederlandse bonsai vereniging en u vind daar alle verenigingen van  Nederland welke zijn aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging. Hierbij zijn wij ook aangesloten.

U bent dus van harte welkom in het Natuur en Milieucentrum DE IJZEREN MAN , Geurtsvenweg 4,

6006 SN, Weert waar  u kennis kunt maken met onze vereniging.

 

Voor verdere inlichtingen:

Secr. Bert Eymael

E-mail: bb.eymael@planet.nl

 

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenNatuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert
Nederland
0495-524893