Zoek op term

Carte Blanche reünie "Club" editie

za. 27 dec. 2014 (afgelopen)

Carte Blanche reünie "Club" editie

De reünie, 27 Dec. in de Poort van Limburg, Deze zal voor oud personeel; Management, Dj’s,Lj’s, poetsploeg, toiletheren & dames, Portiers, Barpersoneel en Glazenophalers, beginnen met een borrel en snacks rond de klok van 17.00 uur.
Hier zal flink bijgepraat worden over de schitterende tijden die ze samen beleefd hebben. Natuurlijk zal er ook stilgestaan worden bij de Grand-Dame van de Carte, de moeder van Anita, Hennie Berben want zij was de drijvende kracht en het ontstaan van deze disco-tempel. De finesse in de organisatie was toentertijd het geheime wapen, De maatkostuums die het personeel, van portiers, dj’s, kassa & toilet en zelfs de glazen ophalers droegen waren van top-design wat men vandaag de dag alleen nog maar van het Theater kent.
De eerste dj van de Carte Blanche, Dwight Thompson uit Amerika zal op deze avond de topgast zijn en zal net zoals in de 70ties zijn skills laten zien aan de draaitafels maar ook als zanger. Diegene die voor de meeste mensen van Weert wordt beschouwd als de Cart Dj is natuurlijk Dhr. Chris van de Vin die ong. 23 jaar bepalend is geweest met zijn muziekkeuze en presentatie, ook hij zal act-de présence geven op de Reünie. Dj Bo, die vanaf 1987 meerdere shows en thema avonden verzorgde zoals; “STUDS dating Quiz” de eerste House party in de Cart, Strike on Sunday met Chris samen, Beat Racisme Charity maar natuurlijk de vaste donderdag avond presentatie van de Erotic night met de Kreet; “Wat willen jullie zieeeeeeen”

Dj Red Alert, beter bekend als Mr. Kleine zaal of BSHVN of “Van God los” of de vele break-beat avonden. Dit rijtje is natuurlijk gigantisch nog enkele namen; Dj Dirk Stribos, Taa, Ralf Czogallik, Henri Kicken, Albert Keser, Jean Paul Verheggen, JP vis, Freeze, Hulk, Scorpion, Snake & Kaaiman, Darkraver, Tango & Cash enz... enz... !!
Het mooie is dat van de allereerste dj-groep er ook menigen zullen scharen achter de Dj-booth zoals; Dj Rolf
Zincken sr. , Sjack Creemers en nog een aantal oude-jongeren die gaan schijnen in de spotlight met Dance classix, Disco, Soul, Funk, Swingbeat, Europop, Happy House, Raggae, Rap en natuurlijk de top 40 hitjes uit die tijden. Er zullen 3 live acts de avond doen opluisteren;
1. Dwight Thompson (Mr. Barry white, O’jays etc.),USA
2. Daimyo Jackson (MJ- imitator), Germany
3. Prince (Stan Peters, NL’se prince)
Dit alles wordt opgefleurd met een ongekende sfeer die we sinds het verdwijnen van de carte Blanche niet meer gehad hebben, dansers, candy girls, licht effecten, screen animation........Kortom gewoon komen, beleven en na-vertellen.......

VerbergenInformatie
19.00-2.00 uur
€ 15,- in de voorverkoop
VerbergenPoort van Limburg
Poort van Limburg
Werthaboulevard 1
6001 HZ Weert
Nederland